Lessen

Sinds mijn studie zang aan het conservatorium geef ik vol passie zanglessen. Vanaf 1996, eerst in mijn eigen praktijk in hartje Den Haag van waaruit ik vele mensen op een hoger plan heb gebracht. Tientallen talenten begeleidde ik naar een conservatorium of bereidde ik voor op een auditie voor professionele acts of muziektheaterproducties. Ook heb ik diverse coaching aan bands en singer-songwriters gegeven.

Na mijn afstuderen ben ik gastdocent zang aan het Rotterdams Conservatorium afdeling Muziektheater en aan het Koninklijk Conservatorium afdeling Jazz- zang. Daarnaast geef ik als Certified Master Teacher veel workshops in de Estill Voice Methode voor iedereen met interesse naar de werking en mogelijkheden van de stem.
Sinds 2008 ben ik tevens afgestudeerd logopedist en kan iedereen met problemen in stem, spreken en taal (communicatie) bij mij terecht. Ik ben als docent Logopedie twee jaar verbonden geweest aan de Haagse Hogeschool voordat ik besloot naar het noorden te verhuizen met mijn gezin.

Sinds ik in 2009 in het prachtige Drenthe woon, ben ik van 2010 tot 2020 met heel veel plezier en inzet verbonden geweest als docent zangtechniek, ensemblezang, logopedie (stemexpressie en communicatie/presentatie) en muziektheorie aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts van de Hanzehogeschool in Groningen. Hier gaf ik les aan álle klassen en jaren op MBO-en HBO-niveau.

Nieuws:

maart 2024: de praktijk zit vol! Wel kunt u als beginner eventueel meedoen met onderstaande workshop. Er zijn nog 6 plaatsen (update 21 maart 2024).

Voorjaar 2024 Workshop zingen voor beginners

De eerste workshop zit vol, maar er is een tweede workshop in de planning die door kan gaan mits genoeg deelnemers. Data: 31-5, 7-6, 14-6, 21-6.

In het voorjaar van 2024 kun je je opgeven voor deze workshop in Assen. Voor meer informatie: https://www.korpershoeksprekenenzingen.nl/workshops/

Oktober 2023

Tot januari 2024 zit de praktijk vol! Vanaf januari breiden we iets uit. Er is beperkt plek! Lestijden: dinsdag 13:00-18:00 Assen, woensdag 9:30-12:30 Rolde, donderdag 13:00-18:00 Rolde.

Maart 2022

Met veel enthousiasme ga ik mijn eigen praktijk in spreken en zingen weer oppakken en geef ik per 1 maart 2022 de lessen in zang en stem bij Klankrijk Drenthe in Assen en Rolde.
Beginners, gevorderden en professionals vanaf 13 jaar zijn van harte welkom voor privé lessen of duolessen.
Workshops vanaf 2024: volg ons op social media:

Voor meer informatie of inschrijven:
Vanaf 13 jaar: liesbeth.korpershoek@gmail.com