Lessen

Sinds mijn studie zang aan het conservatorium geef ik vol passie zanglessen. Vanaf 1996, eerst in mijn eigen praktijk in hartje Den Haag van waaruit ik vele mensen op een hoger plan heb gebracht. Tientallen talenten begeleidde ik naar een conservatorium of bereidde ik voor op een auditie voor professionele acts of muziektheaterproducties. Ook heb ik diverse coaching aan bands en singer-songwriters gegeven.

Na mijn afstuderen ben ik gastdocent zang aan het Rotterdams Conservatorium afdeling Muziektheater en aan het Koninklijk Conservatorium afdeling Jazz- zang. Daarnaast geef ik als Certified Master Teacher veel workshops in de Estill Voice Methode voor iedereen met interesse naar de werking en mogelijkheden van de stem.
Sinds 2008 ben ik tevens afgestudeerd logopedist en kan iedereen met problemen in stem, spreken en taal (communicatie) bij mij terecht. Ik ben als docent Logopedie twee jaar verbonden geweest aan de Haagse Hogeschool voordat ik besloot naar het noorden te verhuizen met mijn gezin.

Sinds ik in 2009 in het prachtige Drenthe woon, ben ik van 2010 tot 2020 met heel veel plezier en inzet verbonden geweest als docent zangtechniek, ensemblezang, logopedie (stemexpressie en communicatie/presentatie) en muziektheorie aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts van de Hanzehogeschool in Groningen. Hier gaf ik les aan álle klassen en jaren op MBO-en HBO-niveau.

Nieuws:

Met veel enthousiasme ga ik mijn eigen praktijk in spreken en zingen weer oppakken en zal ik per 1 maart 2022 de zanglessen gaan verzorgen bij Klankrijk Drenthe in Assen en Rolde.
Beginners, gevorderden en professionals vanaf 14 jaar zijn van harte welkom voor privé lessen of duolessen.
Groepslessen nog even niet ivm corona.

Zangklassen voor kinderen tot 14 jaar worden vanaf 1 september 2021 gegeven door Klankrijk Drenthe collega Mariët Piersma

Voor meer informatie of inschrijven:
Tot 14 jaar: vanaf 15 augustus 2021: mpmuziek@outlook.com
Vanaf 14 jaar: vanaf 1 maart 2022: liesbeth.korpershoek@gmail.com